Help, most mit csináljak? Tengeri akv.!
Csak azt vettem észre, hogy tiszta opápos a víz, aztán gyorsan csináltam 3 vödör vízcserét, a 200 literesben,
de utána láttam hogy bele van tekeredve az anemona teljesen a motorba. A quadricolor - buborék anemonát beszívta a mágneses áramolató és letépte a felét.
Leállítottm, kiszedtem, hát de az anemonát otthagytam az akváriumban, csak ugye a fele csápjai leszakadtak. Ott ilyen fehérek lettek, de most nem tudom, hogy ki kéne vegyem onnan, mert meg fogja mérgezni a vizet és annak már annyi, vagy esetleg helyre tud jönni?
Most ezzel mit kezdjek? Tényleg nem tudom.
A motort arrébbraktam, beindítottam ott, csak ugye ez az anemona lassan néha mászkál, és éppen oda ment a motorhoz, ami ledarálta. Nem tudtam, hogy le tudja darálni.
És az anemona jó erősen kapaszkodik még a kőhöz, azt nem engedte el. Szóval én nem tudom, hogy kivegyem e kővel együtt, vagy még most él és akkor ha ottmarad, talán helyrejön?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!