Hogy Készítsek helyet a kicsi guppiknak?
Figyelt kérdés
Van egy "szülőszobám" tegnap meg is szült a guppim. A szülőszoba bent van a nagy akváriumba, elvileg nem tudnak kijönni a kicsi guppik, és a többi hal sem tud hozzájuk férni. Ma reggel mégis csak 8 kicsi guppit láttam a 15 helyet.
Ha külön akarom tenni őket, egy kisebb aksiba, ugyanúgy be kell rendeznem, pl. Levegőztető, melegítő stb.
2013. máj. 25. 14:42
1/2 anonim válasza:
A guppik nekem is elmentek belőle azoknak az nemjó én például most kisgarniknak csináltam szülőszobát műanyagdobozból és nem férnek ki rajta pedig azok jóval kisebbek.Csak meleg tűvel kilyukasztottam és beakasztottam.
2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm az ötletet, már meg meg is csináltam. Remélem megmaradnak, már csak 5 van :((((
2013. máj. 25. 15:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!