Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Harcoshal kisharcsa jók együtt?

Harcoshal kisharcsa jók együtt?

Figyelt kérdés

2013. máj. 21. 17:39
1 2 3
 11/22 bamboochatheone ***** válasza:
Én.
2013. máj. 21. 19:59
 12/22 A kérdező kommentje:
Tényleg?kb mennyiből jött ki növény akvárium fény szűrő stb?
2013. máj. 21. 20:15
 13/22 anonim ***** válasza:
Igen. Ha magadhoz veszel egy élőlényt, felelősséggel tartozol érte, és lehetőségeidhez képest a legjobbat biztosítani neki.
2013. máj. 21. 21:48
 14/22 bamboochatheone ***** válasza:
A 30 literes növényes nano-m kb 30.000 forintba van eddig. A 112 literes nagy vegyes trópusi pedig olyan 120-130.000 forint.
2013. máj. 21. 22:16
 15/22 anonim ***** válasza:
80%

"Úristen ki az aki ilyen luxus életmódban részesíti a halát?"

Minden akvarista, ez ugyanis még fényévekre van a luxustól, ez az alap!!!

Szerinted miért kaptál ilyen válaszokat?

Mert egy állatkínzó vagy, aki csak szenvedést ad a halainak. A legminimálisabb igényeikre is nagy ívben szarsz, úgy tárolod (a tartás nem megfelelő szó) őket ahogy neked tetszik.

Ez olyan, mint ha egy földönkívüli idejönne, berakna téged egy mobilvécébe, és kirakna az északi sarkra.

Aztán örülne neki, hogy tök jól elvagy, mert élnél akár 3 napot is. És ehetnéd te is a saját szarodat.

Azért nem kapsz érdemi választ a kérdésedre, mert nem lehet rá válaszolni. Még csak azt se tudod, milyen fajtát akarsz tárolni, hogy a fenébe ismerhetnéd a tartási körülményeit?!

Olyan alapvető hozzáállásbeli súlyos hibákat vétesz, amiért egyébként szó szerint börtön is járhatna, ha nyilvánosságra kerülne.

Szégyelld magad!

2013. máj. 22. 05:09
 16/22 A kérdező kommentje:
18. Válaszoló te nagyon hülye vagy most kb 20 literes van na halam növényekkel és egy dísszel, már a harcoshalam és 3 éve megvan.Ha takarító harcsát fél éve vettem és nincs semmi baja.Saját szaromat enném?Rendesen adok nekik kaját és hónaponta tisztítom a vizüket és sok fény is éri őket!Nemtudom honnan vetted ezt a baromságot hogy mobilWC!¿Semmi bajuk nincs és nem is volt soha!Börtön?Egy halmiatt?Ha inkább téged kéne börtömberakni mert úgy pofázol hpgy közben semmit ne, tudsz!!!
2013. máj. 22. 06:21
 17/22 Norbig ***** válasza:
Felvilágosítalak.Hetente kell min 25-30%ot cserélni.:)
2013. máj. 22. 19:41
 18/22 anonim ***** válasza:
55%
Vigyázzunk, egy igazi mindenttudóval van itt dolgunk!
2013. máj. 22. 19:46
 19/22 izomszörp ***** válasza:

Nagy az isten állatkertje,meg alacsony a kerítés.

Kedves kérdező, nem tudom miért jó hogy bosszantod a többieket :)

Itt normális emberek válaszolnak azoknak akik segítséget kérnek, még neked is.

Akkor mi a francért okoskodsz!

Ha ennyire vágod a dolgokat akvarisztikában nem is kellene kérdezzél semmit :)

De inkább az lehet hogy gőzöd nincs nagyon sok mindenről :)

Úgyhogy inkább ne erőltesd :)

2013. máj. 24. 00:45
 20/22 A kérdező kommentje:
Hát igen gőzöm sincs semmiről.Nem értem hozzá.De nemsegített sajnavmég senki mert azt kérdeztem hogy páncélos harcsa és sziámi harcoshal jók e együdt.
2013. máj. 24. 05:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!