Mivel szedjem ki a sok kakit az akváriumbol és ez egésséges egyáltalán?
4 nappal ezelött szombat reggel vettem egy 40l akváriumot és bele kavicsokat 2 igazit és 1 műnövényt, és van benne 3 pici aranyhal az egyik teleszkopos szemű, egyébként fogok még bele venni homokat meg sok pici kavicsot hogy a növényeket rendesen beállitsam meg gondolom akkor a halak is jobban érzik magukat. Lenne nektek még valami + javaslatotok?
Pár kép az akváriumról.
Persze tudom, ha megnönek akkor természetesen veszek nekik egy minimum 100l akváriumot de most még sztem picik ahoz és elég jól érzik magukat.
Youtube-on találtam egy embert akinek ugyan igy 40l akváriumában sokkal több hal van.. ez akkor már elég rossz nem? http://www.youtube.com/watch?v=wBZbNKHQXvA
Hát ez ami a videóban van kész állat kínzás ne is haragudj.
Rengeteg olyan halat látok amik sokszor nagyobb aki-ba valók.Ezt a vidit ne vedd figyelembe.
Persze ezen már én is látom hogy nagyon sok van és itt télleg allig férnek el :D de az enyémbe egyelöre boldogok.
Ugyebár szombat óta vannak meg akkor ha a mostkövetkezö szombaton csinálok egy 30% vizcserét az úgy jó?
Cápaharcsa:380L fiatal halaknak,800 Liter felnőtteknek és max ennyi L-be 4 példány
Cápamárna:300L-re 2-3 hal
Aranyhal:min 150L
Sajnos vannak tudatlan emberek és ezt nem nézik. :(
Ne vedd magadra,nem rád hanem most a vidire gondolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!