3 órás áramszünet van. Meg kéne ilyednem?
Vettem egy elemes levegőztetőt 2 ezerért gyorsan.
Ezt a horgászok használják, és állítólag 1 elemmel 6 órán át bírja.
3 akváriumba osztottam szét, a többibe nem jutott mert nincs több csőelosztóm, de azért ez jó így, nem?
Szerintem elég jól nyomja a levegőt:
Egyébként az alsópolcos akváriumomból elkezdett kifolyni a víz lent. Marhajó a fél szobát elöntötte mire észrevettem, aztán ki kellett meregetni alulról, és öntögetni felülre.
Nem értem mi a hibája. Valahogy lejjebb megy a vízszint ha nem nyomja fel a pumpa, pedig elvileg nem kéne neki. Valamelyik cső nem okés, szép lassan ereszti le a vizet. Pedig azt hittem jól csináltam meg :/
Nagyon lent lehet a lyuk a felsőn.
Elvileg ami onnan ki tud folyni, annak bele kéne férni az alsóba.
A cső nem tudom, hogy tudja leereszteni.
A befolyó rész gondolom fent van, ha csökken a vízszint, az szárazra kerül, tehát csak a csőben lévő víz tud lefolyni.
A beszívó csonk le tudja ereszteni, arra kell fúrni egy lyukat, a vízfelszín alatt.
Úgy csak a lyukig tudja leereszteni a vizet, annyinak bele kéne férni az alsóba.
Utána ha eléri a lyukat, belevegősödik, és elvileg megszűnik a vákum, ás nem ereszti tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!