Szenvednek az aranyhalaim? . (bővebben lent)
Sziasztok!
Két napja kaptam apukámtól két db aranyhalat. Vettünk nekik egy ovális alakú akváriumot, és nem tudom mi lehet a baj, de folyton a víz tetején kapkodnak levegő után, a víz aljára le sem mennek.Kérlek segítsetek, mert nem tudom mit tegyek.
A gömbakvárium egy csicsa és agyatlan megoldás, kitermelte a reklámpiac meg az emberi hülyeség. Bár nmostanában láttam a Fressnapfban nagyon korrekt gömbakváriumot szűrővel, világítással , atyaúristennel speckó tartókban nagyon korrektul megcsinálva. Mondjuk nem 10 literes volt, az is igaz.
Más.
Valamelyik előző hozzászólásból:
"Pontosabban a hiányuk miatt,hanem mert gümb akvárium vízzel töltve mit csinál?Tükörképet fog max látni,Semmit nem lát ki.Megőrül benne."
Na ezt próbáld valahogy kifejteni, mert ez valami vadiúj fizika.. :) Arról nem is beszélve, hogy ne az emberi gondolkodásból indulj ki, a hal magasról leszarja, hogy mi van és pláne nem őrül bele. Maximum nem érti, mi van és keresi a kaját meg az ellenkező nemet tovább.. :)
Jah, csak válaszolni felejtettem el érdemben, bocsánat. Fuldoklanak. Ennyi.
Tegyél bele bármit, ami bugyborékol.
Még egy utolsó dolog:
10-12 19:22 írójának:
Bocsánat, igazad van a gömbbel kapcsolatban. Prágában voltam és a hotelnak ilyen félkör alakú üveg bejárata van. Hát én sem értettem mit láttam benne, de hogy nagyon hülye érzés volt, az biztos.
Szóval a gömbakvárium NEM jó semminek, ami benne van... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!