Kinek milyen akváriuma van?
Amugy volt egy hasonló kérdés.Egy vagy 2oldallal előrébb"Raknál fel képet az akváriumodról?"
Hetente-két hetente cserélem a víz 1/3át vagy felét,(2 vödörrel)Az akvárium54literes.Vízcserénél használok vízkezelőt,3hetente növénytáplöttyöt,hetente Co2+aquaplant,és negyedévente aquaplant tabletta a gyökerekhez.Van benne vörös és fekete neon,ékfoltosrazbóra hím betta ,törpe szívóharcsa,páncélosharcsa,üveggarnéla,és alacsiga.Növények:Fűszerű vizinövény,tündérhínár,jávai moha,nagylevelü növény,valiznéria americana,és egy kis átokhínár hajtás,vagyis 2.Feketebazalt zuzalék a talaj,és a képtől eltérően,már feketebazalt kövekből van egy bujkáló épitve,nem sim a kövekböl.És egy cserépből készült fa alakú bujkáló.Belső szivacsszúrő fűtő és világítás,ja,meg légpumpa.Ja a növényeknél kihagytam egy kis vizisaláta adagot.Remélem mindenre kiterjedő választ kaptál.Nem tudtam pontosa mien válaszokat vársz,így minent leírtam:)Szia, Lucky.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!