Igaz, hogy 3d-s hátterek algásodnak? Nektek milyen hátteretek van?
Igaz algásodnak.
Hátterek:
Gyűrött fekete fólia.
gyűrött barna kukazsák.
csemperagasztós, műgyantás, hungarocell tábla
utolsó aksim az virágföldes zsák szintén gyűrve, kifordítva fekete színű.
Én vettem egy juwel akváriumposztert... az egyik fele ilyen növényes a másik sziklafalas. a sziklafalast használom 3d hatású nekem nagyon bejön! és 1200ft ért vettem vízálló nagyon szép!:) [link]
van sokféle kép mind 2 oldalas de a sziklások mutatnak a legjobban meg a sima világoskékek. emberfüggő:)
# 3/3 "ja de viszont am meg lehet csinálni....."
Igen be lehet tenni a ragasztott merevítő alá a táblát, így nem tud felemelkedni, viszont az alja kibukhat hiába tartja az ajzat, bár ez táblaméret függő. Én az akvárium aljzatára ragasztottam két kisebb üveg poharat ütköző gyanánt úgy már nem bukik ki.
Nekem ezek tetszenek, csak nagyon drágák és nagyok:
Lehet hogy ami fekete az nem algásodik be annyira.
Nekem a szürke és a barna bealgásodott. A szürkét szét is törtem mikor kibányásztam az akváriumból, mert az be volt ragasztva. A barna még megvan, azt már kivehetősre csináltam, de azt is kivettem. De ezek amik nálam voltak mind ilyen gagyi hátterek, amik 2 évig álltak ismerős boltjában, és mivel senki nem vette meg, így nekem odaadta olcsón. Még a mókus is beleköltözött és az egyikbe voltak szotyi darabok is :D
Figyu, nekem anno piszkosul tetszettek az Aquamorf 3D hátterek. Rohadt drágák, rohadt szépek.
Utána jött az akváriumtervező és mondta, hogy semmi háttér, hanem sima fekete festékkel kívülről lekenve. Brutálisan hangzik, de borzasztóan szép! Youtube-on mondjuk "sweetwater aquarium black background" névvel találsz videókat.
Nekünk egy 850 literes van és olyan végtelen lesz tőle az akvárium, hiszen visszatükröződik a növény rajta. Tényleg furcsán hangzik, nekem is meg kellett szoknom, de nagyon szép (és ekkora méretnél kb. 50-60.000 Ft spórolás).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!