Mi a véleményetek az akváriumomról?
Háát, ez a kék nekem sem jön be. Nem mondom, hogy egy sügeresbe nem mutat jól ha a fehér mellett van egy kis kék is, de ez már nem az a kategória... Szerintem kicsit túlőttél vele a célon. Elhiszem, hogy tetszik a kék fény, de az akváriumot nem a fénynek kell feldobnia, hanem a fénynek megvilágítani, hogy maga az akvárium dobja fel a szobát.
Amúgy meg nem hiszem el, hogy senki nem tudja használni a képfeltötlés.hu-t rendesen. Legközelebb szedd már ki a linkből a view részt, vagy amikor kimásolod a linket a direkt linket válaszd!
ő... kétoldalas dolog, a technika, az elképzelés, a választott anyagok azt mondják hogy jól átgondolt profi munka.
Viszont az arányok nem annyira jók, kicsit nagyok a kövek.
Minden pala nagyon tiszta és alig van az aljzatban, hegyes szöget zárnak be, nagyon szabályos alakzatban.
Két palára lettem figyelmes ami majdnem eléri az üveget így sokkal kisebbnek tűnik az aksi.
Én szabálytalanabbra tenném az egészet, laposabb szögben, jobban beásnám a köveket az aljzatba, esetleg tennék hozzá még aljzatot. Az ajzatnál nagyobb emelkedéseket vagy sülyedéseket csinálnék.
A két palánál példa ha nem akarsz hozzá nyúlni nagyon:
A világítás neked kell hogy tetsszen, élőben jól mutat a kék, fotón nem annyira.
Röviden és szabálytalanabbul egymásra fektetném a palákat, lehetőleg hátra, a központjuk az a szép kő lenne és az egészet vagy egy völgybe, vagy egy domb tetejére, a kövek nagysága miatt a völgy előnyösebb lenne, és a köveket tenném elsőnek be, utána az aljzatot csurgatni hogy kicsit koszosabb legyen.
Amúgy nálam *5
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!