Teknősnek zöld a vize, milyen új szűrőt?
Figyelt kérdés
Sziasztok,
Teknőshöz kellene vízszűrő. 60L-es az akvárium de sacc csak a harmada lehet víz. Budapesten és minél olcsóbban... :/
Igazából az a helyzet, hogy van már neki, csak mostanában zöld a vize folyton és lehet a régi szűrő hibája.
Remélem jó helyen van itt az akvarisztika alatt, mert ez inkább vizes kérdés, mint terráriumos.
Köszönöm előre is
2013. máj. 16. 20:37
1/5 anonim válasza:
Legalább egy erős külső szűrőt vegyél. Ezek a félliteres üdítőspalacknyi szűrők halakhoz valók, nem érnek semmit a teknősök mellé. Mondd el a boltban, hogy hány literes és külön emeld ki, hogy teknősökhöz kell.
2/5 anonim válasza:
Illik havonta néhányszor kitakarítani és akkor nem zöldül be.
3/5 anonim válasza:
Én fél évente takarítom, és nem zöldül be.
4/5 anonim válasza:
Nem süt rá közvetlen napfény? Akkor szokott általában zöld lenni a víz ha folyamatosan átsüt rajta a napfény. Ha igen tedd máshova a terráriumot és kész.
5/5 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek! :)
hát, süt oda a nap. de szerintem ez egy jó dolog, hogy ott van az ablak közelben és kilát az ablakon, látja az eget. ha már rab szegény :) de a lényeg, hogy eddig nem zöldült be ettől. és ráadásul, most sűrűbben is van takarítva mint eddig és mégis zöld. szóval ebből jött az az ötlet, hogy akkor lehet a szűréssel van a gond.
néztem most egy ilyet:
vagy egy ilyet (ez óccsó igazán :):
2013. máj. 17. 00:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!