120 literes akvárium hány halnak ideális?
Sok növénnyel, fekete bazalt aljzattal. Most van 20 red cherry garni és 6 db zebradánió. Szeretnék legalább 10-12 dániót, ugyanennyi vörös és fekete neont vegyesen, 2 pár black mollyt, esetleg szumikat, és razbórákat.
Ez elegendő lenne nekik? Nem lennének zsúfoltan?
rengeteg ez a hal. plusz red cherrykhez egyik sem való. a black molly meg pluszban enyhén brakkvizes.
rc-k mellé ők a legjobb halak, itt vannak razbórák is:
persze kivéve az utolsó négy, de az oda ia van írva.
Általában azért segítőkészek itt az emberek. Ugyanezt tudom elmondani a többi állatos kategóriáról is. Persze mint mindenhol, itt is vannak kivételek.
No de a kérdésedre válaszolva:
De,szerintem ha ezt mind összeraknád,az már sok lenne.A 10 dánió mehet plussz a neonok.
Az is jó hogy mondjuk 6 szumi és 10 neon
Harmadik verzió: 6 szumi plusz razbórák.
A mollyt én nem szeretem... :)
Ja igen, bárhogy is rakod össze ezeket a halakat, a red cherryknek akkor lehet annyi, főleg szumikkal.
De vannak itt akik nálam sokkal jobban vágják a témát, ők még többet tudnak segíteni.
Én nem választanák ennyi fajt, rajhal az akkor szép ha sok van belőle, akkor nyugodt a csapat ha sokan vannak, zebradániók létszámát lehetne erősíteni mondjuk 12 re ezt egy jobb belső szűrő elviszi. Ha nagy töltetű bővíthető belső akkor talán a 1 black molly pár még mehet.
A szűrésedről infó kellene.
"Xandir válasza:..."
Ezt benéztem, igazad van, kicsit sós vizet szeret a blackmolly
Akkor szerintem marad 10 neon és 10 dánió. Megpróbálkozom egy black molly párral, ha végképp nem megy, átrakom a kicsi aksiba a garnikat. Köszönöm a válaszokat.
A mostani szűrőm szerintem már nem szűr jól, Eheim PickUp 2010-et szeretnék venni, az megfelelő lenne?
de a mollynak nem jó. nem érezné jól magát.
a szűrő kicsi. ekkorába már külső kell, például tetratec ex 700.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!