Jó, csak kell középre keresztbe merevítés.
Bár...
35 cm nem túl sok, lehet, hogy úgy is elég lenne a merevítés, hogy 2 hosszanti, a hátsó, és a frontüvegre, fentre, derékszögbe. A hasasodás ellen. remélem érthető.
Ez eleve nem jó akváriumméretnek. Nem fogod tudni rendesen forgatni a vizet benne. Túl csőszerű. (hacsak nem spec folyami halaknak lesz egyirányú áramlással)
Amúgy kérdésedre: jó lesz, de alul elöl-hátul merevíts végig, fölül pedig középen egy min.30 cm-es szakaszon. Milyen élőlényeknek szánod?
Mindegy, hagyjuk, vettem közben egy 100x40x40-est.
Nem akartam sokat szórakozni vele, csak a murénát akartam eggyel nagyobba tenni, mert eddig 112 literben volt, most 160 literben lesz. Nem sokkal nagyobb, de még nem kifejlett az állat.
Majd lehet hogy egyszer ragasztok egy nagy akváriumot,
de egyelőre jobbnak láttam ha nem. Ez legalább szép, és később rakhatok bele mást is, ha már a murénának kicsi lesz. És ebbe még jó a réginek a szűrése. Nem kellett sokat vacakolni vele.
A 112 literesbe meg átrakom a gébemet alacsony vízbe egy gyengébb szűréssel, mert az indiai törpe gében 12 centire nőtt, pedig azt hittem, hogy az csak 10 centis lesz :/
Jelenleg 70 literben sínylődik az a nagy állat, de most már neki is jobb lesz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!