Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Szeretném teljesen újraindítan...

Szeretném teljesen újraindítani az akváriumomat. A vizet megtartanám. (? )

Figyelt kérdés

Profi akvaristák! Tudtok nekem segíteni? Szeretném átrendezni az akváriumomat. Új növények, új aljzat.

35 literes, 320l/h-s szűréssel. 11w-s kompaktfénycsövem van.

Nagyon csúnya lett, mert nem nagyon néztem utána, mit hogyan kellene. :( Első akváriumom, és most újra szeretném kezdeni. Valami ehhez hasonlóra szeretném: [link] , [link]

A victoriaregia.hu-ról tudtok linkelni fajokat? És aljzatot? Pontosan efféle aksit szeretnék, mint amilyen a képen van :)

Előre is köszi :)

13/L

Ja, és max. 15-20000-et szánnék rá, semmiképpen nem többet.

2013. máj. 14. 12:01
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
[link] az egyik miben különbözik a másiktól?
2013. máj. 15. 13:04
 12/15 YourDestiny ***** válasza:

Az első a legelterjedtebb, a többit nem is túlzottan ismerem.

Hogy mit csinálhatsz rosszul, azt nem tudom. A szűrőt milyen gyakran tisztítod? Állott vizet használsz vízcserére vagy locsolsz bele valamit, amit esetleg nem kéne? A részleges vízcserék milyen gyakoriak? Az etetés mivel, milyen gyakran és heti hányszor folyik? Nem sokat tudunk a tartási körülményekről.

2013. máj. 15. 16:55
 13/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Havonta kb. . Állottat és semmit nem locsolok bele. Minden hétvégén cserélek 10-12 litert. Heti 6x és vagy tubifex (szárított) vagy vörös szúnyoglárva vagy vízibolha (nagyon ritkán) vagy granulátum.

2013. máj. 17. 20:52
 14/15 YourDestiny ***** válasza:
Ezek alapján csak azt tudom valószínűsíteni, hogy behurcoltad valamivel. Egy növénnyel.
2013. máj. 18. 16:37
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséged! Sokat tanultam a te és a többiek válaszából is! :D
2013. máj. 18. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!