Szeretném teljesen újraindítani az akváriumomat. A vizet megtartanám. (? )
Profi akvaristák! Tudtok nekem segíteni? Szeretném átrendezni az akváriumomat. Új növények, új aljzat.
35 literes, 320l/h-s szűréssel. 11w-s kompaktfénycsövem van.
Nagyon csúnya lett, mert nem nagyon néztem utána, mit hogyan kellene. :( Első akváriumom, és most újra szeretném kezdeni. Valami ehhez hasonlóra szeretném: [link] , [link]
A victoriaregia.hu-ról tudtok linkelni fajokat? És aljzatot? Pontosan efféle aksit szeretnék, mint amilyen a képen van :)
Előre is köszi :)
13/L
Ja, és max. 15-20000-et szánnék rá, semmiképpen nem többet.
Az első a legelterjedtebb, a többit nem is túlzottan ismerem.
Hogy mit csinálhatsz rosszul, azt nem tudom. A szűrőt milyen gyakran tisztítod? Állott vizet használsz vízcserére vagy locsolsz bele valamit, amit esetleg nem kéne? A részleges vízcserék milyen gyakoriak? Az etetés mivel, milyen gyakran és heti hányszor folyik? Nem sokat tudunk a tartási körülményekről.
Köszönöm!
Havonta kb. . Állottat és semmit nem locsolok bele. Minden hétvégén cserélek 10-12 litert. Heti 6x és vagy tubifex (szárított) vagy vörös szúnyoglárva vagy vízibolha (nagyon ritkán) vagy granulátum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!