Édesvizi akváriumba szabad rakni tengerből származó nagy csigaházakat? Ha nem, miért?
Figyelt kérdés
2013. máj. 13. 18:25
1/10 anonim válasza:
Ha nincs benne csiga igen...
ha van nem éli túl! :)
2/10 anonim válasza:
Cseppents rá egy csepp ecetet, ha kicsit pezseg, ne tedd bele.
3/10 A kérdező kommentje:
Üres a kéró..nincs benne csigusz:)
miért?ha pezseg az miért baj?
2013. máj. 13. 18:43
5/10 anonim válasza:
én is ezért nem teszek bele mert keményít és sok hal a lágy vizet szereti:S
6/10 anonim válasza:
Olvass utána a víz össz- és karbonátkeménységének! Nem hosszú. Megéri.
7/10 A kérdező kommentje:
Ja értem :// akkor kiweszem őket..
köszi a wálaszokat!
2013. máj. 13. 18:58
8/10 anonim válasza:
Nem.
2 okból.
Az egyik, hogy ritka az a díszhal, ami szereti a kemény vizet, éppen elég nekik elviselni a magyar kemény vizet, nem szabad még jobban felkeményíteni.
Elvileg pl afrikai sügerekhez, vagy tisztán elevenszülős akváriumban elviselik a halak, bár igazából nekik is elég az átlag magyar keménység.
A másik ok, hogy még az előző 2 esethez sem, meg semmilyen más édesvízi akváriumhoz nem illik tengeri dekoráció. Teljesen tájidegen.
Mondjuk ez egyéni ízlés dolga, de attól még nem illik oda.
9/10 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem illik oda,de olyan szép , hogy tettem egy próbát:D
2013. máj. 13. 19:20
10/10 bamboochatheone válasza:
Egy képet rakj fel róla!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!