Elmondanátok egy laikusnak, hogy erről a akváriumról mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Kezdésnek megfelelne, mert ez felszerelt, állítólag jó minőségű is, meg nem is értek hozzá....
Vagy ha nem jó valamiért, akkor milyet, vagy melyiket helyette? Köszönöm.
2013. máj. 12. 15:09
11/18 anonim válasza:
Erről az akváriumról szerintem tegyél le először nem kellene ennyi pénz beleölni egy nagy akviba szerintem jobb lenne egy ilyen 60as és abba rájönnél igazából hogy kell e az neked mert ahogy látom nem is sok ismereted van az akvarisztika terén.
12/18 anonim válasza:
13/18 anonim válasza:
Hülyeség, ha valaki nem ért hozzá, 40 literre is elkölthet egy vagyont, jó felkészüléssel meg egy 100 liter körüli a legideálisabb kezdő méret, jóval kevesebb baj van vele, mint egy fele akkora térfogatúval.
A "kezdőknek" és az "akvárium" részeket úgy ahogy van, olvasd át, megéri.
14/18 anonim válasza:
15/18 YourDestiny válasza:
teljesen korrekt, és igényesen is néz ki. A szűrés is rendben van. Kap külön vízáramoltatót, a szűrő szűrőtérfogata pedig úgy tudom, 5 liter. Ez nagyon rendben van.
16/18 YourDestiny válasza:
Ebből a hasznos térfogat persze csak 3, de az is elég.
17/18 A kérdező kommentje:
Tisztelt YourDestiny !
Szerinted, ha tennék hozzá egy TetraTec 700-ast, úgy milyen lenne?
(olvastam írásod az Akvaristán)
2013. máj. 16. 15:03
18/18 YourDestiny válasza:
Az EX700 egyedül is megszűri, szóval feleslegessé válna a nagy doboz az akváriumban. Éppen ezért érdemes lenne külön vásárolni az akváriumot is, mert a szettben nagy valószínűséggel a technikaért számolják fel a legnagyobb összeget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!