Meghalt a xifó halam, és nem tudom miért. - Az iskolában élt kb.2 hónapot az osztály háziállataként, és szegény nagyon sokszor terrorizálták: kocogtatták az akváriumot, megnyomták a hasát. Miért halt meg?
Nyomogatták a hasát?
Terrorizálták?
Hát sajnálom szegényt, a mi osztályunkban is ugyanez lenne, ezért nincs állat.
Sok mindentől elpusztulhatott, de ettől főleg.
Mekkora kváriumban volt?
Ez nagyjából úgy 3 fényévre van a jó tartási körülményektől.
A stresszbe halt bele, amiből nálad is kijutott neki.
Szerencsétlen stresszben élt :(
Sok embert meg kellene tanítani arra hogy az állatok nem játékok!
Már gyermekkorban arra kellene nevelni őket!
Köszönöm a válaszokat. Az iskolában nem tudom milyen méretű volt az akvárium, mert nem én hoztam be se a halat, se az akváriumot, de nagyon nagy volt (ha ez mond nektek valamit :/). Amikor átvállaltam a halat, és nálam volt, akkor pedig 20x12x10-es volt --> Egyedül volt az akváriumban, de mellette egy sziámi harcoshal élt. Békességben voltak, nem idegesítették egymást soha, úgyhogy itt nem érhette stressz.
Ennyit tudok még mondani róla. Szűrőt nem raktunk a vizébe, hanem amit a Vadvilág eladónője ajánlott, a 2 napontai vízcserét alkalmaztam nála.
Jól érzékelem hogy az akvárium amit felvázoltál nem üti meg a 2,5 litert?! Egy kólásflakon nagyobb ettől. És ebbe még egy betta is volt?!
Csodálkozom hogy két napnál többet bírt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!