JBL mando talajjal mennyire könnyen lehet dolgozni?
gondolok itt: növényültetésre, aljzat formálásra stb...
Én egy dombot szeretnék az akváriumom egyik végébe, ezzel a talajjal mennyire megoldható? vagy mit ajánlanátok helyette?
Ha nagy a víz áramlás akkor a szűrő idővel átrendezheti kicsit a talajt. Ha vannak talajlakó halak akkor biztos, hogy idővel legyalulják a dombodat. Ár/érték arányban szerintem az egyik legjobb talaj. Ha van annyi pénzed akkor vegyél inkább minőségit pl: [link]
Tudom drága de egyszer kell megvenni és marha jól néz ki a környezete pedig még jobban amikor meghálálja. :)
Dombot nehéz lesz belőle csinálni. Illetve én ezt úgy oldottam meg, hogy egy fadarabot úgy tettem be az aksiba, hogy előtte 4cm a talaj, mögötte már 7-8cm. Így egy lépcső alakult ki, ami egész jól néz ki.
A garnélák egy-egy szemet felvesznek, és arrébb cipelik, de agy átrendezést tőlük nem kell várni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!