Beteheted nem fogják bántani a guppikat, alapjába véve békés halak inkább csak egymást kergetik, de az elején az első 24-óra kritikus, ezért add meg a módját, példa én így csináltam, két nagyon kicsi sziámi ormányos márna került be így, koplaló nap után vártam az etetéssel késő délutánig, tehát már nagyon éhesek voltak, be engedtem a két kicsi jövevényt, pár másodpercre az új halak után kaja osztás, majd bedobáltam pár gumi játékot meg ami ilyen hülyeség volt vizes palack ilyenek, azokkal voltak elfoglalva, kergették a kicsiket egy darabig utána idegen tárgy csipkedés, vizit, estére nem kapcsoltam le a villanyt. Eltelt két hét él és virul a két kicsi ormányos.
Előtte ez a színjáték nélkül volt és felzabálták reggelre őket, szóval nem egyszerű, inkább hétvégén csináld, ha gebasz van kaját dobj be, vagy idegen tárgyat, ha 24-óra eltelt kizárt hogy probléma legyen.
Ja meg saláta ha van akkor azt dobj be szeretik csipkedni
Ja meg szombat van, akkor vasárnap, holnap reggel tedd be őket, vagy akkor amikor van időd figyelni,ha simán teszed be a guppikat 1-2 órát adok nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!