Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Ez a hal küsz? És a küsz ehető?

Ez a hal küsz? És a küsz ehető?

Figyelt kérdés

[link]

tudom, kicsit hosszú link. :)

2013. máj. 4. 14:29
 1/5 anonim ***** válasza:

Igen, ez küsz.

Ehető :D Bár túl sok recept azért nincs vele kapcsolatban.

[link]

[link]

2013. máj. 4. 14:43
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez nem jó kaja. Pici és szálkás.
2013. máj. 4. 14:47
 3/5 A kérdező kommentje:

nagyon köszönöm!

és még az a kérdésem lenne hogy ilyen hal van a Tatabányai Csónakázó tóban? mert ott lakok szinte mellette, és amikor elmegyek arra sétálni mindig látok ilyen halakat.akkor az is ilyen küsz lehet? gondolkoztam hogy titokban akkor pecázok ilyen küszt, csak biztos akarok lenni benne hogy küsz.

2013. máj. 4. 16:15
 4/5 anonim ***** válasza:

Ugyan nem tudom, hogy ott éppen élnek-e, de valószínűleg az is küsz. Kis méretű, csapatokban úszó halak. De enni azért tényleg nem lehet a legjobb.

Viszont próbáld meg inkább hálóval megfogni őket. Kifeszíthető 1 négyzetméteressel, dobsz fölé kaját, vársz, ameddig fölé úsznak, és gyorsan kihúzod a hálóval együtt őket.

2013. máj. 4. 16:34
 5/5 A kérdező kommentje:

rendeben köszi. csak annyi hogy ilyen pici zsebpecával könnyű megfogni és az csak párszáz forint. viszont nincsen olyan hálóm, és venni sem tudok.

de azért köszönöm a tanácsokat, sokat segítettetek.

2013. máj. 5. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!