Ti horgászatnál mennyire veszitek figyelembe a szolunáris táblázat által meghatározott fogási esélyeket?
Hogy mit?
Még életemben nem hallottam róla, pedig 5 éves korom óta horgászom (36 vagyok).
Semennyire. Gondolom ez az, hogy az árapályból, a hold állásából, meg az időjárásból következtetnek, de szerintem ez lófsz.
Volt olyan hely, ahol a tó tulaja mondta, h egy hete nem fognak semmit. Éjjel mentek barátomék, és kvasok halat fogtak. Nappal lehet hogy túl meleg volt és valószínű azért este kezdtek enni a halak.
Na most azért lehet hogy van benne valami, hogy az időjárásnak van köze, de a holdnak semmi köze hozzá szerintem.
Érdemes nézni, de ez is csak egy befolyásolási tényező a sok közül, pl.: időjárás, vízállás, áradás, apadás, vízhőfok, helyismeret....
Igazából azért mert ott nagy fogási esélyt jelölnek az még nem azt jelenti hogy fogsz is. Még akkor se biztos ha minden klappol, főleg természetes vízen...
Viszont ha hosszútávon jegyzeteled a körülményeket, akkor biztos lesz valami jelentősége.
Igazából az a szaki, aki beleszagol a levegőbe, és érzi a halszagot!!! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!