Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » 54 literre mik mehetnek?

54 literre mik mehetnek?

Figyelt kérdés
Olyan 4 guppira gondoltam, 2-3 almacsigára és valami garnélára..A legszimpibb a red cherry. Ha még lehetne valami bele akkor irjatok!
2013. ápr. 29. 19:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez így jó, de én a csigákat kihagynám, ez csak egyéni mert nem szeretem őket annyira. De a RC garnéla tökéletes.10 db ot tegyél abból, nekem 3 hónap alatt 10 ből 70 lett kb.
2013. ápr. 29. 19:44
 2/5 Pendulum92 ***** válasza:
A guppi és red cherry nem kompatibilis. Valamelyiket ki kell hagynod. Ha red cherry-hez ragaszkodsz, valami max 2-2,5 cm-es halban gondolkodj.(felnőtt méret)
2013. ápr. 29. 19:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Ja a red cherryt esetleg endler guppival tudom elképzelni
2013. ápr. 29. 20:04
 4/5 A kérdező kommentje:

Gondoltam erre én is.. Igazábol valahol ezt irják valahol azt. Valaki azt irja hogy a him guppi és a rc lehet együtt vki azt hogy nem birják egymást valaki pedig azt hogy lehet him és nőstény is vele csak legyen sok búvóhely. Búvóhelynek arra gondoltam hogy gömb moha vagy jávai moha vagy pedig egy ágat kifőzők és utána lyukakat fúrok bele. (nagyobbakat. A guppik már megvannak egy másik akváriumban.

Van 2 nőstény 2 him és egy csomo picike. Nem sok van belölük.

Mivel nincs még világitás nem tudom hogyan oldjam meg. Van olyan növény aminek nem kell világitás? Azt viszont tudom hogy sokan ajánlják az Anubiust meg a jávai és gömb mohát.

2013. ápr. 29. 20:08
 5/5 anonim ***** válasza:
A kisebbik akváriumomban nekem együtt vannak szivárványos guppik és red cherryk. Semmi baj sincs veluk, aznem baj, ha egyet kettot neha felfalnak. Ugyis akkora a szaporulat.
2013. ápr. 29. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!