Hogyan oldjam meg, hogy nyáron ne menjen 23 fok fölé az aranyhalam vize?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 26. 22:25
11/15 anonim válasza:
Hát akkor csak ventillátor. Vagy árulnak 200 ezerért jó kis klímákat :D
12/15 _.-Akv-._ válasza:
Ja, csak 200-ból már rendes klímát is vehetsz :D
13/15 anonim válasza:
Hát igen, azt én sem értem, hogy valaki minek vesz akvárium klímát, amikor az árából rendeset is vehet. De biztos veszik páran, különben nem árulnák.
14/15 anonim válasza:
Az én megoldásom kicsit időigényes de bevált (240 literen). Egy uzsonnás zacskóba(kb. 1 L) előkészített vizet raktam és beraktam a fagyóba. Ha megfagyott letéptem róla a zacskót. Azért ajánlom a zacskót, mivel úgy könnyen elnyúlik a víz, és kevesebb helyet foglal. De ezt fagyisdobozzal is meg lehet csinálni Mielőtt beraktam az akváriumba leszívtam annyi vizet ami megfagyasztva a zacskóban volt. Nekem bevált. Remélem segítettem. :D
15/15 A kérdező kommentje:
Koszonom !!!! :))
2013. ápr. 29. 00:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!