Ez micsoda az akváriumban? :O
Figyelt kérdés
pár napja nagyon-nagyon-nagyon pici fehér pöttyöket vettem észre az akváriumban! szabad szemmel annyit látok, hogy fehér pont, és néha mászkál, elég sok van belőle! egy távcsövet megfordítottam és hozzányomtam az akvárium falához, és valami ilyesmit láttam belőlük, de csak éppenhogy...
2013. ápr. 26. 20:18
1/4 A kérdező kommentje:
jah, fontos, hogy nem a halakon van, tehát kizárt a darakór!!
2013. ápr. 26. 20:29
2/4 anonim válasza:
Lehet hogy valami kis mini rák.
3/4 anonim válasza:
Ezeket nézd végig, szerintem vagy kandicsrák, vagy vízibolha lesz, esetleg kagylósrák. [link]
4/4 A kérdező kommentje:
köszi mindkettőtöknek! kagylósrák lesz... már csak azt nem tudom, hogy mit tegyek "ellenük". már most is sztem párszázan lehetnek...
2013. ápr. 27. 12:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!