Habzik a halak vize. Miért?
Figyelt kérdés
Most cseréltem aljzatot sötétbarna márványzúzalékra amit 10x átmostam már kristály tiszta volt a 7. után is de még 3x átmostam most meg habzik... már 2x csináltam 50% os vízcserét de még mindig..A halaknak bajuk nincs ugyan úgy eluszkálnak mint ha semmi se lenne de idegesítő h habzik!:S2013. ápr. 26. 11:18
1/6 anonim válasza:
Az aljzatot mosd át alaposabban, mert attól lesz habos. Én volt h 5x átmostam.
2/6 A kérdező kommentje:
az semmi én 10X mostam át előtte mielőtt betettem:D
2013. ápr. 26. 11:52
3/6 anonim válasza:
Pedig valószínű attól van.. akkor vagy mosd át még, vagy vegyél más fajta aljzatot.
4/6 A kérdező kommentje:
nem lehet baj mert eddig is ilyen aljzatom volt.. csak kék:S
2013. ápr. 26. 11:59
5/6 anonim válasza:
Én egyszer egy kék színű 3-4 mm-es szemcseméretű kavicsot vettem, mert tetszett a színe. Átmostam legalább 50X a fél literes kis zacskót és a víz még mindig kék volt tőle. Hát kidobtam, de ezt komolyan nem értem, hogy ezt minek árulják? Mások ebbe hogy raknak halat. És amikor mondtam az eladónak, azt válaszolta, hogy ő pedig azért rendeli zsákszámra, mert nagyon viszik. Mindenki ezt rakja betták alá.
6/6 anonim válasza:
Lehet hogy nem minden szín egyformán szar, vagy még mosni kell egy hétig, hát nem tudom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!