Tudnátok nekem ajánlani szép harcsafajokat (páncélost, meg algázót is), ami még megfizethető árban van? Úgy értem van egy jó pár, ami tetszik, de azért 8000 ft-ot kicsit sokallok egy halért. Persze tudom, hogy van közülük, ami vadon fogott, és ezért is kerül annyiba. (Mondjuk a vadon fogott halakkal eleve van némi etikai problémám)
Nekem mindhárom volt/van, és egyikük sem került többe, mint 600ft/db.
2013. ápr. 20. 11:12
6/12 YourDestiny válasza:
Nekem anno 5 rugóért sikerült szereznem egy vittatát, de az nagyon baráti ár volt. Harcsából, konkrétan a páncélosból nekem a rézfoltos tetszik, vagy a panda. Ha nagyobb akváriumod van, akkor a dominó, ő nem páncélos, de vele ésszel, mert területvédő.
2013. ápr. 20. 21:29
7/12 Ricsikee1997 válasza:
akváriumtól függően én nagyon ajánlom még kezdőknek is a torekátum harcsát mert a betegségekre nagyon ellenálló igénytelen fajta (persze ez nem azt jelenti hogy elhanyagolható az aksi.) vagy például a kék pajzsos harcsa is szintén jó ellenálló a betegségekkel szemben és még én is az ancit ajánlom. Remélem tudtam segíteni.
2013. ápr. 21. 10:16
8/12 A kérdező kommentje:
Hm a zebra harcsa valóban nagyon szép, többek között miatta hangsúlyoztam az emberi árat...
A rézfoltos, és a panda páncélos nekem is tettszik. Tudtok mondani nekem olyan boltot Budapesten, ahol kaphatóak?
Illetve a díszes pekolciához is szívesen fogadnék bolt tippeket.
Köszi!
2013. ápr. 22. 19:03
9/12 anonim válasza:
Én írtam a pekolciát. Sajnos tippet nem tudok mondani, mert én Vas megyében lakom, és a halak is onnan valók.
De szerintem a nagyobb akvarisztikai boltokban szinte bármilyen páncélos harcsafajt tudnak hozatni neked. Hogy pekolciát is, azt nem tudom.
2013. ápr. 22. 19:57
10/12 YourDestiny válasza:
Amúgy a vittata is peckoltia, ő L015-ös. A díszes se lesz 8 ezertől olcsóbb amúgy... szerintem. Ja igen, ő a vittata. Az enyém volt valamikor...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!