Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Holnap kapom meg a 100 literes...

Simon Márk1999 kérdése:

Holnap kapom meg a 100 literes akváriumomat azt tudom hogy 4 hétig kell járatni de hogy a növényeket már az a nap tegyem be az akváriumba amikor be indítom az aksit? és tudnátok nekem ajánlani jó minőségű táptalajt?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 18. 18:55
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
de azt le kell venni a szekrényről mert majd oda megy a 100 literes
2013. ápr. 18. 19:45
 12/18 anonim ***** válasza:

a manado szerintem nem jó mert sok kell belőle...túl könnyű aljzat és ha nincs kellő tömege akkor felrepíti a szűrés :)

nekem jbl aquabasis táp talajom van és azon kvarchomok :)

de végülis vehetsz manado-t is csak én nem hallottam róla jókat, de ettől még lehet jó :)

2013. ápr. 18. 19:46
 13/18 anonim ***** válasza:

Hát addig átrakod máshova az akit. Rosszabb esetben a földre, de akkor tegyél alá egy hungarocelltáblát.

Kivödrözöd a halakat, és az összes vizet, átrakod, és visszaöntöd.

2013. ápr. 18. 19:53
 14/18 csejani ***** válasza:
Nekem manado van a 30 literes garnélásban egy akasztós külső szürő szűri alig van áramlat mégis ahol becsobog a víz kénytelen voltam bazaltzúzalékot szórni a manado tetejére mert repült mindenfelé! Nekem ez a tapasztalatom a manadoval kapcsolatban, bár a garnik imádják ahogy elnézem őket! :)
2013. ápr. 18. 19:54
 15/18 A kérdező kommentje:
oké köszi a válaszokat
2013. ápr. 18. 20:04
 16/18 anonim ***** válasza:

De ha az új akváriumba beöntöd a régi halakat vízzel együtt, bedobod a szűrőt is, az is jó.

Csak nem töltöd fel egyből totál tele vízzel, hanem mondjuk 3 nap alatt. Mindig egy kis vizet hozzáadsz és kész.

2013. ápr. 19. 03:05
 17/18 _.-Akv-._ ***** válasza:
Én kellemesen csalódtam a Manadoban. A színe nem tetszik, de azon kívül jó.
2013. ápr. 19. 15:03
 18/18 YourDestiny ***** válasza:
A növények mehetnek. A Manado, ProSoil jó táptalaj, és viszonylag olcsók. Nekem a Manado jobban tetszik, de elég könnyű talaj.
2013. ápr. 20. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!