Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Miért nem értik meg az emberek...

Miért nem értik meg az emberek, hogy a gömbakvárium nem a halaknak való?

Figyelt kérdés
(ezt egy vita "fórumnak" szánom,hogy mindenki leírhassa a véleményét.Az én véleményem hogy a gömbaksi nem halaknak való...)
2009. szept. 24. 14:02
1 2
 11/14 anonim válasza:
0%

jézusom nem mindegy neked h ki mibe tartja a halait???

nehogy már te döntsd el!!

2009. szept. 29. 14:29
 12/14 A kérdező kommentje:

Jézusom,Nem mindegy neked az hogy én mit kérdezek?Ne te írj ide.A gömbaksisnak,köszönöm a választ,meg ugy átlagban mindenkinek,kivéve persze kotnyélnek.Amugy az,ha túlél a hal,és az ha jólérzi magát,nem ugyan az a két dolog.Kuk sötétben is élhetsz,ülőhely nélkül,olyan kis szobában ahol gugolni már nem tudsz,csak életben tartanak.Jó az neked?Megfelel a hely?Tudom,ez egy elég elvont,és eröltetett példa,de lényegébenarra világít rá,hogy attol még hogy túléled,nem érzed jól magad.Az utolsónak meg köszönöm szépen ezt a választ,csak nem fejtette ki eléggé,hogy tulajdon képp hol is foglal állást ebben a témában,hisz ez egy nem kicsi OFF volt.Nem erre irányul a kérdés,szoval továbbra,csak akkor írjon,vagyi, akkor írj,ha a kérdésre adsz választ.Köszönöm,Sziasztok(amugy ha nem értik meg az emberek,és nem "ütöm bele" más dolgába az orrom,akkor kérdezheti hogy miért döglenek meg a halai,meg miért betegek.)

Lucky

2009. szept. 29. 15:45
 13/14 anonim válasza:
Lucky. Te az a Lucky vagy aki SN-el oly jóban vagytok? Ha igen Mentoromnak tartalak téged is és SN-t is. Bár én kezdő akvarista vagyok..megpróbálok a legjobb körülmények között tartani az én kis akváriumaimat. A gömb aksiról szólva, sajnos még nem ez a legrosszabb dolog amivel találkoztam! Ha normálisan körülnéztek a neten láttok olyan aksikat (Inkább befőttes üvegnek nevezném) ami Bettáknak ajánlott és alig érik el a 2-3 litert. Ez már szörnyű. Akkor inkább egy 10-15 literes normál akvárium mint ez! Amúgy én is gömb akváriummal kezdtem, már irtam hogy még az nap este szétcsattant, így most egy 14 literes aksiban van egyedül. Tudom hogy ez sem a legjobb megoldás, de hát.... Remélem hogy ha te vagy az a Lucky tudunk majd valahogy beszélgetni, nagyon fontosak a jó tanácsaid ! Egy kezdő :)
2009. okt. 24. 23:16
 14/14 A kérdező kommentje:
Szia!Igen én vagyok az a Lucky.Egy lucky van csak:)Én:DLegalább is ezel az oldalon:).Ha gondolod mailozgathatunk,segítek amiben tudok. pingvin8@citromail.hu ezen a mailcímen megtalálsz,többször is nézem naponta.Amúgy köszönjük Sn és a magam nevében is:).Üdvözlettel:LuckyMajd a mailban,kíváncsiság képpen megírod hogy hány éves vagy?:)Nem befolyásol semmit,csak érdekel:)Szia.
2009. okt. 25. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!