Ti hogy raknátok össze egy 200 l es akváriumot? Csak vélemények érdekelnekre lennék kíváncsi. Akvárium, szűrő, háttér, halak, világítás, növények, talaj, dekoráció, bútor.
Ha a csöveket hátra rakod, oda lehetne a csövek alá vizi hortenziát, ludvigia repenst-t. Ezek nagyobbak. Kicsit előrébb Cryptocoryne félékkel lehet próbálkozni úgy a cső mellett és ahova már nem világít a lámpa, elejére az árnyékba anubias, microsorum féléket.
Ha nyitott akvárium, akkor a tetejére lehet Limnobium laevigatum-ot szórni. De lehet hogy úgy is kevés lesz a 60 Watt. Nagyjából kiderül, mert ha kevés, akkor barnulni kezdenek a növények.
Víz alatti gyepekkel kis fűfélékkel szerintem ne próbálkozz. Azoknak valamivel több fény kell, mert azok nagyon a földön vannak.
Igen az, mert jobb nem jutott eszembe. Csak ráraktam a cső végére, mert ha nem volt rajta, akkor lehúzta a csövet a víz. Ez meg így ráfekszik a vízre, és mindig olyan magasságban áll meg, ahol a vízszint éppen van. Egy kis polifoam darabkát rádrótoztam, ami fenntartja a vízszint tetején.
Mert hát pumpám volt, de most minek vegyek egy rendes felszínleszívót, ha jó ez is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!