Miért úsznak a guppik állandóan a víz felszínén?
Figyelt kérdés
Pár napja vettem őket, tök jól vannak, úszkálnak, de csak legfelül. Lehet, hogy mégiscsak még kicsit stresszesek az elején, aztán később beússzák az egész akváriumot? 100 liter.2013. ápr. 12. 14:42
1/7 anonim válasza:
Lehet nincs elég oxigén a vizben és pipáznak.
2/7 A kérdező kommentje:
nem pipáznak, csak legfelül úszkálnak. A többi hal nem csinálja ezt, nem az oxigénnel van a baj
2013. ápr. 12. 14:46
3/7 anonim válasza:
Szia!
A guppik vízfelszíni halak, persze az egész akváriumot be szokták járni, de legtöbbször a felszín közelében úsznak.
4/7 YourDestiny válasza:
Ez normális dolog. A guppi felső szájállású hal, többnyire a felsőbb rétegekben, vízfelszínközelben tartózkodnak, úszkálnak.
5/7 A kérdező kommentje:
ok köszi a válaszokat, akkor megnyugodtam
2013. ápr. 12. 20:23
6/7 _.-Akv-._ válasza:
Mert ilyen halak. A páncélosok miért úsznak alul?
7/7 anonim válasza:
Szia!
Ne aggódj! Nekem is a víz tetején úsznak de nekik ez a normális. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!