Egy ekkora méretű akvárium kicsi 2 aranyhalnak, ugye?
Ma anyám hazaállított 2 aranyhallal, és belerakta egy ilyen "akváriumba", mert a nagyobbik eltörött. Szerintem ez nagyon kicsi lesz nekik, főleg ha majd megnőnek. Már szóltam neki, de szerinte nagyon jó ez így nekik. De nekem meg rossz nézni, ahogy a hal kettőt csap az uszonyával, és már a falnál van...
Az nem kifejezés hogy kicsi.
Aranyhalnak abszolút nem való.
Ez minden halnak kicsi. 2 aranyhalnak 150 liter az alsó határ. Mutasd meg neki ezt:
Felnőtt ember létére halakat kínozni, hát szép.
Elmondtam neki, hogy minimum 200 literes akvárium kéne nekik, és hogy állatkínzás amit csinál. Ezt a választ kaptam: dehogy szenvednek, uszikálnak!
Annyit tudtam elérni, hogy körbekérdezi a kollégáit, hogy van-e valakinek nagyobb méretű akváriuma, ahova beférnek. Ahogy ismerem, megkérdez majd körülbelül 3 embert, akiknek valószínű, hogy nem lesz... Visszavinni már nem lehet a boltba, ugye? Borzasztó lesz látni őket abban a kis "dobozban", ha nálunk maradnak. :(
nyugi, ha ebben maradnak úgyse sokáig fogod látni őket szenvedni abban a kis dobozban...valszeg max pár hónap és megdöglik mindkettő...
érdekes módon én anyukám fel tudja fogni, hogy egy aranyhalnak nagy hely kell ahhoz, hogy boldogan élhessen...nem értem te anyud ezen mit nem ért meg, pedig én anyum se mai tyúk ugyanis 50+os anyukáról beszélek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!