Van már kókusz félbevágva, és olyan mintha egy kis kerek ház lenne, egy kis kapuval az oldalán, van még egy kisebb vasfa ilyen félig nyitott, és a tetelyén lukkal, meg egy nagyobb kő, nekitámasztva a vasfának. Miből tudnék még bujkálót csinálni? Valami nagyobbra gondoltam, páncélosharcsáknak. Persze nem is nagyon nagyot, mert nem nagy az akvárium. 70 literes.
Ötletek?
2009. szept. 22. 19:17
1/5 anonim válasza:
Egy cserép aminek az oldalára egy akkora lukat fursz amin már beférnek.Nem kell túl nagy.Én ugy csináltam,hogy fúróval körbefurkálod,és kitöröd,de vigyázz hogy ahogy nyomod a fúrót,hogy haladjon,amikor átér,gyorsan megcsúszik,azzal könnyedén össze tudod törni a cserepet,tehát,ovatosan furkálj.A végén mikor kitörted a darabot az éleket lecsiszolod.A tetejére is csinálhatsz esetleg,hogy fény is legyen egy kevés.
2009. szept. 22. 19:46
2/5 Salx Narval válasza:
Sziloplastal összeragasztott kövekből.5-6cm átmérőjű bambusz.Tenyérnyi méretű tavikagyló.Platánkéreg ( csőszerűen összetekeredik)jól mutat, ha mohát tekersz köré.Méretre tört blokktégladarab,szintén mohával takarva ( az éles peremeket, le kell törni,reszelni).SN.
2009. szept. 23. 09:07
3/5 anonim válasza:
Kaptál már sok ötletet, én csak az elismerésem akarom kifejezni, amiért ilyennel törődsz valamint amiért nem természetellenes műanyagvárakkal, kincsesládákkal oldod meg.
2009. szept. 23. 09:41
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötleteket! Kiprobálom őket!
Igen, nem szeretem az ilyen műanyag sz*rokat. Mint pl. búvár, elsülyedt kalózhajó, kincsesláda, koponya... Hol lehet ilyeneket találni a természetben???... sehol... Nekem mint lelkiismeretes, komoly akvaristának, aza célom, hogy a halaim, akváriumom minél természetesebb legyen. Minél valósághűbb, minél inkább hasonlítson egy igazi viziközösségre. Nem pedig ilyen giccses fa***okat belerakni, mert hűde jólnézki...
Ha valakinek még van ötlete, nyugodtan ossza meg velem!
2009. szept. 23. 10:05
5/5 anonim válasza:
Anubias. Hogy melyik fajta, azt sajnos nem tudom, de a teljes törzséből nőnek ki a gyökerei, s így gyakorlatilag bukálónak is jó.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!