Ha nem számítana a pénz vagy ingyen összerakhatnál egy akármilyen akváriumot akkor te is minél nagyobbat szeretnél?
Figyelt kérdés
Egy barátommal beszélgettünk erről és mondta, hogy összerakatna akkor egy 2ezer literes aksit.. :D hát mondom te hülye vagy:D
Én egy 112l aksit akarnék vasfával (ami már kiázott és nem fog) jávaimohával és pár növénnyel amibe 1 csapat rajhal lenne (mondjuk neon) de úgy akarnám h olyan legyen mintha nem lenne benne víz! :) láttam videókat ilyen opti white (lehet nem jól írom) üvegről és írták ha komoly benne a teknika akkor olyan mintha nem lenne benne víz, na én olyat szeretnék :D
2013. ápr. 9. 07:20
11/13 anonim válasza:
Talán egy 3 méter hosszú tengeri akvit még tudnék gondozni (300 x 60 x 40cm).
12/13 anonim válasza:
Ha nem számítana a pénz és csak akváriumra költhetném, akkor a jelenlegi lakásberendezés figyelembe véve egy kb 300 literes akváriumot raknék össze high tec cuccokkal, a lényege az lenne, hogy minőségi termékek legyenek, és megkönnyítsék az akvárium gondozását. Pl volt 196 literes akváriumom, abba a szűrés-világítás, automata fűtés és automata eteést jól összeválogattam, meg a növényeket és halakat is, így hetente kb 15 liter vizcserén kivül nem kellett mást csinálnom meg néha feltölteni a haletetőt :) Szóval a 300 liternél nagyobb már nem férne el, kicsi akvárium (54 liter) meg van most is, hát azzal több a gond mint a régi 196 literessel... Összességében _szerintem_ a kérdésre válaszolva a jelenlegi lakás adottságait (hely, bútorok, fenntartási költség belefér-e a rezsibe pl viz villanyköltség) kell figyelembe venni :)
13/13 anonim válasza:
Ha nem számítana a pénz, akkor búvárkodnék a Föld "akváriumaiban"... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!