Betta viselkedése?
Tetszenek a labirint-kopoltyúsok, törpegurámi és betta között vacilálok.
halaim: 6 zebradánió 6 karcsú díszmárna 3 guppi
akvárium 72 literes, külső-belső szűrővel
Szeretnék 1 betta hímet, de kissé félek, mert eléggé csipkelődős hal hírében áll. A ti tapasztalataitok alapján érdemes lenne bevállalnom?
Nem lehet előre megmondani, ez az adott egyedtől függ.
Van, hogy olyan visszahúzódó, hogy azért nem lehet másokkal együtt tartani, mert a többi hal csipkedi szét a bettát.
Egyébként ezek a halak nem valami vérengzősek, és a hal létszán se vészes. Én megpróbálnám, szerintem kicsi az esélye a balhénak, de ismétlem bettáknál ez nagyban függ az adott egyedtől.
Ami kicsit ellene szól a dolognak, hogy a nagyjából a guppik is, a dániók meg pláne, mind a vízfelszín közelében vannak.
Meg a betta is.
De szerintem elférnek.
A betta hím tényleg nem jönne ki a guppikkal.
Vetélytársnak tartaná őket.
Viszont a törpegurámi nyugodt hal, 1pár halat lehetne tartani 60literen de csak őket.
Na várj, mi az a törpe betta? Ugyérted a betta és a gurámi között kéne döntenem?
izomszörp:
Ennyire agresszívek lennének? Én még nem hallottam róla. Honnan vetted ezt?
5 darab törpém van eddig soha nem láttam hogy bármi érdeklődét mutattak volna fajtársaikon kívül más hal iránt egy éve vannak nálam, tetra, mexikói kardfarkú, plati, páncélos, kék gurámi biztos hogy nem érdekli, nem hallottam semmi rémtörténetet, a jávai mohát azt gyilkolják rendesen.
Lehet más hallott valamit, nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!