Ki mióta akvarisztikázik, és hány akváriuma van?
2012.06.27.-e óta. :D
És van 2 200literesem és 2 60literesem :D
November óta, és egy 30l-es nano garnélás akvárium büszke tulajdonosa vagyok. :D
Annyira megtetszettek, hogy már tervben van a 2. garnélás, illetve egy 70-80l körüli halas.
Kb. 22. De megszakitasokkal.
Csucsidoszakban volt kb. 20+ darab:) De a kedvencem amikor 1db 440l-es volt! Most egy sem sajnos:(
Miert erdekes ezt tudnod?
2012 októbere óta van akváriumom. DE nagyon kicsi koromtól érdekelt ez a hobbi. komolyabban olyan 1 éve kezdtem érdeklődni iránta :)
van egy 112 literes trópusi vegyesem.
anyukámnak pedig pár hete rendeztem be egy 35 literes aksi, benne egy hím sziámi harcoshallal és egy óriás cölöpszarvú csigával.
2011 decembere óta munkálkodok ezen, és nagyon élvezem! Vigyázok a jószágokra, és így kevésbé szoktak a halak és más jószágok lebetegedni!
Amúgy van egy akváriumom halakkal(xifó, platty, guppy, karcsú díszmárna, kék neonhal, fekete neonhal,acélkék fogasponty, kék antennásharcsa, algaevő harcsa, leopárd-algaevőharcsa, foltos páncélosharcsa, rózsahal, pandaharcsa, kékpajzsos páncélosharcsa valamint[tudom, ezek nem halak]2 db kínai tűzhasú gőte). Ezek jól megvannak egymással.
És van egy másik is, van benne 2 db axolotl(vadas és fehér).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!