Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Hogy fogjam meg a halakat?...

Hogy fogjam meg a halakat? Alig tudom elkapni a hálóval, akkor is gyorsan kiúsznak, vagy bemennek a bújkálókhoz.

Figyelt kérdés
2013. márc. 31. 20:01
 1/5 anonim ***** válasza:
óvatosan tedd bele a hálót a vízbe és 1-1,5 percig ne nagyon mozgasd és utána lassan merítsd meg vele a halat és tedd az akvárium falához és húzd végig a levegőre
2013. márc. 31. 20:04
 2/5 A kérdező kommentje:
Már próbáltam, de gyorsak nagyon :D
2013. márc. 31. 20:18
 3/5 YourDestiny ***** válasza:
Fogj egy hurkapálcikát, és zavard ki. Vagy mozdítsd el a bujkálót. Lassan közelíts, oldalról próbáld. Én ha ki akarok fogni valamit, akkor húzom mellette a hálót lassan, jóval előbbre a háló egy szélét, mint a hal feje. Rá merőlegesen a hal mögött húzom a kezem, ha fordulni akarna. Valahogy így kéne a sarokba terelni.
2013. márc. 31. 20:25
 4/5 anonim ***** válasza:

Olyan nagy hálót használj, ami csak elfér a dekorációtól.

A lényeg pedig, hogy ne kergesd őket! Nem nyerhetsz!

Minél gyorsabbak, annál inkább legyél lassabb.

Ne úgy vegyék, hogy kergeted őket, mert ha menekülnek, nem kapod el őket, ha mégis, addigra agyon stresszelik magukat!

Lassan kövesd őket, szinte észre se vegyék, hogy már a hálóban vannak, csak mikor már kikerülnek a levegőre.

2013. márc. 31. 21:03
 5/5 anonim ***** válasza:

huha...én halaim a kezembe úsznak simán...

próbáld meg úgy, hogy berakod a hálót az etetőhely alá. aztán beszórsz hamit és amíg esznek addig szépen lassan kifogod...de ez tényleg csak egy tipp, lehet nem kivitelezhető :)

2013. ápr. 1. 01:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!