Szeretnék EGY axolotlot, mennyibe kerül az akvárium? Nagyon macerás, drága a tartása?
egy ekkora elég lenne? nem szeretnék nagyon drágát venni, és azt írták, hogy 40-50 liter elég neki, ez pedig 80 literes...
Egy példányra legyen minimum 72 literes akváriumod.
Hetente pedig elég 2-3 alkalommal etetni tubifex-el, vagy vörös szúnyoglárvával, tehát az etetése sem drága.
hú, de sok hülyeséget összeírnak, szóval etetése kijön havi ezresből, ha jó helyen veszed a kajákat (igazából szerintem 450-ből is, de legyen 650, szerintem én annyit költök), akvárium kell 100 liter körüli, de ha 80 szerintem az sem gond, én 12.000-ért vettem vaterán, gondolom egyébként sem túl drága, kavicsokat te is gyűjthetsz, ha olyan helyen élsz, ahogy búlyókat is építhetsz, a levegőztető még pénz meg a világítás, nyilván áramot is visz.
semennyire nem bonyolult a tartásuk, megy a levegőztető meg a lámpa, hétvégén cseréled a víz egy részét és 2-3 naponta dobsz be nekik kaját, összesen napi átleg 3 perc így mondjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!