Mikor látom majd a kis garnélákat?
Sziasztok!Most keltek ki a petékből a kis garnélák.
Pontosan úgy történt,hogy láttam,a garnélám hasába kevesebb pete van.Azután meg láttam egy kis garnélát.Gondolom több is kikelt,csak olyan picik és átlátszóak hogy nem veszem észre.Mikor lesznek olyan nagyok hogy lássam őket?Mikor "bújnak elő"?
Dioxyde: A márványrák más tészta, ő ragadozó. És az üveggarnéla is, ő még a halaknak is nekimegy. Ő megnő 10cm-esre is. Garnélák között ő a kivétel.
A kérdésre válaszolva: azt javaslom, hogy az üveget figyeld majd, nekem az 1 hetesnél idősebb garnik mindig az üvegen gyülekeznek. De ha van mohád, abban is előszeretettel bújnak meg. Türelem, előbb-utóbb meg fogod őket pillantani.
Ja, és még valami. A garnélák a természetben nem (csak) algaevők, hanem dögevők. Mindent megesznek, ami nem él. De élő állatnak nem mennek neki, egyszóval lehetetlenség, hogy egymást egyék meg. Max ha egy elhullik, azt eltakarítják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!