Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Mikor látom majd a kis garnélá...

Mikor látom majd a kis garnélákat?

Figyelt kérdés

Sziasztok!Most keltek ki a petékből a kis garnélák.

Pontosan úgy történt,hogy láttam,a garnélám hasába kevesebb pete van.Azután meg láttam egy kis garnélát.Gondolom több is kikelt,csak olyan picik és átlátszóak hogy nem veszem észre.Mikor lesznek olyan nagyok hogy lássam őket?Mikor "bújnak elő"?

#garnéla #nagyok #kikeltek
2013. márc. 30. 20:59
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
az RC-k nem eszik meg egymást. :)
2013. márc. 30. 23:05
 12/20 A kérdező kommentje:
Semmi baj Dioxyd,De a márványráknak ollója van,meg sztem a mértete is nagyobb,nem?A garnéla meg olyan kis picike,vagyis nálam,olyan 2cm-esek.
2013. márc. 31. 08:20
 13/20 anonim ***** válasza:

Dioxyde: A márványrák más tészta, ő ragadozó. És az üveggarnéla is, ő még a halaknak is nekimegy. Ő megnő 10cm-esre is. Garnélák között ő a kivétel.

A kérdésre válaszolva: azt javaslom, hogy az üveget figyeld majd, nekem az 1 hetesnél idősebb garnik mindig az üvegen gyülekeznek. De ha van mohád, abban is előszeretettel bújnak meg. Türelem, előbb-utóbb meg fogod őket pillantani.

Ja, és még valami. A garnélák a természetben nem (csak) algaevők, hanem dögevők. Mindent megesznek, ami nem él. De élő állatnak nem mennek neki, egyszóval lehetetlenség, hogy egymást egyék meg. Max ha egy elhullik, azt eltakarítják.

2013. márc. 31. 12:08
 14/20 A kérdező kommentje:
Azótanegyet sem láttam miért?
2013. márc. 31. 19:28
 15/20 anonim ***** válasza:
Mondom, hogy türelem. Várj legalább egy hetet, addigra biztos megpillantod majd őket.
2013. márc. 31. 19:33
 16/20 A kérdező kommentje:
Igen,most akartam írni,hogy türelmetlen vagyok ezzel a témával kapcsolatosan.Csak ugye nagyon izgulok,ezek az első kis garniim.
2013. márc. 31. 19:40
 17/20 anonim ***** válasza:
Én is így voltam vele. Jó pár napig ott ültem (persze nem folyamatosan) az akvárium mellett, és vártam ,hogy megpillantom őket. 1 hét telt el, mire előmerészkedtek a mohából.
2013. márc. 31. 19:42
 18/20 A kérdező kommentje:
Oksa,csak furdal a kíváncsiság.
2013. márc. 31. 19:48
 19/20 A kérdező kommentje:
Előjöttek!!Ma már egyszerre hármat is láttam!
2013. márc. 31. 21:45
 20/20 A kérdező kommentje:
előjöttek,előjönnek,nem félnek
2013. ápr. 3. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!