Akvárium probléma?
mert a fertőtlenítő kiirtotta a baktérium kultúrát!!
mekkora a hőmérséklete a víznek és hogy teted bele a halakat? csak megfogtad és bele raktad a zacskóból amibe kaptad és ettől sokkot kaptak
Az aranyhalakat ajándékoz el, kicsi nekik az aki, és hogyha van fűtő, akkor meleg is nekik a víz.
Gondolom nem volt meg a három hét üresjáratás halkajával. Tehát szerintem mérgezés miatt haltak meg. Lehet, hogy a többi neonhal is meg fog halni, mivel kisebbek, hamarabb is kaphatnak ammóniamérgezést.
Az mit jelent, hogy a víz fertőtlenítve van?
Milyen szűrésed van?
sztem arra csepegtetős fertőtlenítőre gondolt ami befesti a vizet
de a fertőtlenítőt nem szabad használni a rendes akváriumba ezt jegyezd meg kérdező mert a halaknak nem árt az igaz de a baci kultúrát kiirtja
nem azt mondtam hogy rossz mert én is tartok otthon de én csak akkor használom ha a hal megbetegedett és a halat áttettem karanténba és először fertőtlenítem utána gyógyszerezem
Ami elpusztult, azt dobd ki.
A többi vidd vissza a boltba, és cseréld el őket valami szakkönyvre. Ha nem sikerül, akkor ajándékozd el őket.
Aztán fordíts egy kis időt rá, hogy legalább a legalapvetőbb dolgokkal tisztába legyél, és pár tét múlva kezd elölről az egészet.
Vízben bubikat? Akkor biztos megvolt a 3 hét üres járat...
Ez így annyi hiba, hogy felsorolni is sok, nem kötekedésből, tényleg jóból mondtam, jobban jársz, ha előbb rákészülsz erre egy kicsit jobban.
Így egy könyvet is ide lehetne írni... Eleve mit keres egy aranyhal egy trópusi akváriumban..
Vízben a bubi ha jól tudom klór, de biztosan nem oxigén...
Regisztrálj akvarista.hu -ra, és olvasd el az e-bookokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!