112 literes akvarimba sok ennyi hal? 6 db gurami 13 db neonhal 6 db zebradanio 5 db pancelos harcsa 4 db tapado harcsa
aha értem
kulso szures tetra ex 1200
Ezek a dolgok furcsák számomra : http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__halak-akvarisztika__4..
Ott leírtam a gurámis tapasztalataimat, feltettél egy kérdést válaszoltunk rá, én még bele is trafáltam, csak épp te nem válaszoltál senkinek, itt legalább annyit tegyél meg hogy a "3 db holdfényes gurami" ami 15cm-re nő plusz a neonokkal, és a zebradániókkal kiegészítve menyi kávéskanál kaja kell ?( ami 4-perc alatt elfogy)
így van ahogy YourDestiny írta leterheli a vizet felgyülemlik benne az ammónia a nitrát és mérgezésben 1-2 hónapon belül meglesznek az áldozatai úgyhogy vagy így vagy úgy elmennek a gurámik és esetleg a többi is meghalhat
és ezt ne vedd rossz néven de ez így van és ez állatkínzás
december ota megvannak
ez a negyedik honap es meg nem pusztult el meg egy sem,amugy mindig csinalom a nitrat tesztet es kethetente cserelem a vizet ugyhogy semmi fele allat kinzas nincs
én torodom a viz minoséggel is
koszonom az infokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!