Hogyan kell akváriumot tisztítani?
hát kibírták azt a negyed évet a halak abban a vízben?
akkor valószínűleg sokat emgy a levegőztető, az is segít lassítani a romlást.
én inkább nem fejteném ki a véleményem ezzel kapcsaolatban, mert az valószínűleg illegális lenne.
remélem, hogy nem lesz gond a "helyesírásommal", mivel úgy gépelek, hogy nem nézek oda.
Az akváriumod alapból túl kicsi a gerinces állatok tartására (látom, hogy 1024, szóval már lehet, hogy 6.os vagy), szerintem tudod, hogy mik azok.
tehát egy 21literesben lehet csigákat, garnélákat, növényeket, sórákokat tartani.
komolyanmondomkigúvadaszemem a hasonló eladóktól, akitől ezt vetted.
Milyen halak vannak benne?
21 literre 11 hal kicsit sok!
Akvárium vizet teljesen nem cserélünk le soha. 20-30% vízcsere,a szűrőt a leengedett akvárium vízbe kell kimosni, nem csapvíz alatt mert megölöd a tisztítóbacikat.
ja és a vízcsere hetente van! 3-4 hónapja? csóri halak jól bírták!
De szerintem fogsz még válaszokat kapni bőven
Ne vegyen garnélákat, hanem kezdjen el utánaolvasni a dolgoknak!
Kedves kérdező. Mivel a kérdésedből kiderül, hogy nagyon nem tudsz semmit az akvarisztikáról, ezért én azt ajánlom, hogy a halakat vagy ajándékozd el, vagy vidd vissza a boltba, és ha ez meg van, kezd el áttanulmányozni a következő oldalakat:
akvarista.hu
akvaguru.hu
diszhal.info
akvafarm.hu
stb
Egy rakás, akvarisztikával profi szinten foglalkozó honlap van, keress rá google-ban.
Ha megvolt az átolvasás, áttanulmányozás, elkezdheted megtervezni az akváriumodat. De "sokat" (na jó, olyan sokat nem :) kell tanulnod, hogy fenn tudj tartani egy akváriumot.
Remélem tudtam segíteni. Ha konkrét kérdésed felmerül valamiről, szívesen állok rendelkezésedre.
Nagyon kicsi az akváriumod, nem alkalmas hal tartásra.
Nagyobbat kéne venni. Ez csak kis ivadék hal nevelőnek jó.
Mindegy, azért elmondom. Kiszeded a halakat egy vödörbe vízzel együtt. A szűrő szivacsát egy kis leszívott koszos vízbe kinyomkodod, majd beteszed a vödör halhoz és bekapcsolod. A kavicsot kiöntöd másik vödörbe és átmosod a csap alatt. Az akváriumot belülröl körbe törlöd egy ecetes szivaccsal, majd lemosod bő vízzel és szárazra törlöd. Ezután visszaöntöd a kavicsot, egy kis vizet és a többi vizet a halakkal együtt, majd visszateszed a szűrőt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!