Pink dánió mellé mehet zebra vagy leopárd dánió?
Figyelt kérdés
Kaptam egy akváriumot egy pár hallal.Van köztük egy pink dánió.Ugyanilyet vegyek,mivel egyedül van,vagy mehet mellé zebra vagy leopárd dánió.Ugyanazok nem?Csak a színük más.2013. márc. 24. 20:09
2/8 A kérdező kommentje:
89 literes,van 3 fekete tetra,meg 2 páncélos harcsa,ja meg az 1 pink dánió.
2013. márc. 24. 20:43
3/8 anonim válasza:
A pink az zebradánióból van festve. Vegyél zebrát.
4/8 anonim válasza:
A tetrákat ajándékozd el, és vegyél még bele 6 páncélost, és 8 zebradániót, szerintem összeállnak.
5/8 A kérdező kommentje:
A tetrákat meg szeretném tartani,szeretem őket olyan szép nagyok már,amúgy is a kedvenceim közé tartoznak.A pink dánió miatt nem szeretném "feláldozni őket"csak azért akarok valamilyen dániót,hogy ne legyen egyedül.Akkor inkább a dániót viszem el egy kereskedésbe,otthagyom nekik,inkább minthogy egyedül legyen nekem.Nem akarom azt sem hogy túlzsúfolt legyen az akksi.
2013. márc. 24. 21:05
6/8 Platypus válasza:
A tetrákkal az a gond, hogy amúgy is kicsi nekik ez a hely. Akkor boldogak, ha van belőlük legalább 8-10 példány, és kifejletten ennyi nagyon nem érezné jól magát ekkora helyen. A dániók mérete passzol az akváriumodhoz.
7/8 anonim válasza:
De a tetráknak nem jó nálad, ahogy Platypus is írta.
8/8 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy ezek a tetrák is úgy kerültek ide,hogy volt egy,én meg sajnáltam hogy ne legyen egyedül,így vettem mellé kettőt vitorlás helyett gondoltam mert annak tényleg kicsi ez az akksi.
2013. márc. 24. 21:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!