Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Össze rakhatom a bettát a...

Össze rakhatom a bettát a kárásszel?

Figyelt kérdés
Apámtól kaptam kicsi kb. akkora kis kárászokat mint a nőstény bettám. a kárász aki nem tudná egy tiszai dunai hal. A kérdés akkor h öszerakhatom a kettőt?? Nem tom szerintem ... anyám szerint nem nagyon tesóm szerint igen :S
2009. szept. 17. 20:10
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
ja az bizti annak kevesebb cucc is kell csak azt nem engedik mert büdi lesz helye... :S de ha kitakarítjuk akk nem :( de hát..
2009. szept. 18. 14:49
 12/13 anonim válasza:
NEEEEE!!!!!!!!!!Sajnos egy pár hónapja én is így jártam.A gyermekeim az apjukkal a Hernád folyón voltak és fogtak rengeteg kis halat.kb:2-3 cm-esek voltak.Berakták az akváriumba,ami nekünk 220 literes.Tehát elfértek, nem is azzal volt a baj.Elfertőzték a rengeteg díszhalamat.Elpusztult 2 db vitorlás halam ,1 gurámim,2 plattim,1 xifó,2 db nem tudom a nevét de,olyan csíkosak voltak mint a tigris.Szóval inkább ne próbálkozz szerintem avval,hogy össze rakod őket.
2009. szept. 19. 07:48
 13/13 A kérdező kommentje:
ja :( oké nagyon köszi remélem akk megmarad a betta mivel csak egy kicsit voltak együtt. úgy sajnálom h ilyen betegviselők. pedi olyan aranyos . esküszöm ha nem jön össze a díszhal kárászt meg ilyeneket fogok tartani :):):)
2009. szept. 19. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!