1 kg lávakő kb hány liter?
van egy 100 literes aksim és ebbe akarok új aljzatot.Vegyesen lávakövet bazaltot és fehér kavicsot, ha jól számoltam akkor kb 17-18 liter kellene,egyenlő arányban akarom keverni őket a kérdés az hogy ez hány liter lávakő,bazalt,és fehér kavics lenne ez
bocsi amikor a kérdést írtam még korán volt :))
A láva kő az biológiai szűrő anyag külső szűrőbe nem aljzatnak való...aljzatnak jbl manado vagy hozzá hasonló speciális talaj való .Aquadep.hu ,akvarisztika webáruházat keresd fel megtalálsz mindent.
Sőt a lávakő nem is elég apró hogy megtudjanak kapaszkodni benne a kisebb növények,elég nagyméretű, talajlakó halakat még meg is sértheti...
Ha nem akarsz drága pénzért aljzatot venni javaslom keress fel egy homokbányát ( pl sóskút ) és kb 500 ft kapsz 20 kg ( kiválasztod a kétszer mosottat apró szeműt 2-4mm nagyságút , otthon megfőzve átmosod és kész ,én is olyat használok és gyógyőrű a több száz literes akvariumom )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!