Hogy lehet rászoktatni a kerti tóban a halakat hogy feljöjjenek enni?
Figyelt kérdés
A táp a víz tetején úszik napokig.2009. szept. 16. 19:56
1/6 anonim válasza:
Ha nagyon éhesek,akkor biztos feljönnek enni..milyen halak?
Vagy pedig lesüllyedő kaját szórjatok be nekik,az talán jobb..majd egy idő múlva,ha nem láttok döglött halat,akkor biztos ették..tudom,nem bíztató,de..nem tudok mást mondani...vagy egy olyan embert kérdezzetek,aki jól ért a halakhoz..lehet hogy valami bajuk van,stb..
2/6 anonim válasza:
ha egy két napig nem adsz nekik enni, akkor kellőképpen éhesek lesznek h feljöjjennek. én minden nap adok nekik de csak egyszer és akkor feljönnek mert megszokják az etetést, ha mégse akkor más bajuk van
3/6 A kérdező kommentje:
Koi,aranyhal meg néhány keszeg,a keszegek szúnyogirtónak kerültek bele,de most már megtartjuk őket.Azért vagyok rá kíváncsi mert egyik munkatársamnak a kezéből esznek.
2009. szept. 16. 20:43
4/6 anonim válasza:
Bizony,ami neked kell a lesüjedő kaja.Az nem fog a víz tetején lebegni:)Amugy nem lehet hogy tul sokat adsz,és az a maradék?(nem tudom,hogy tavaknál,van e olyan hogy elegett ettek a halak,én az akváriumbol kiindulva gondolom ezt.Mert ugy tudom hogy az aranyhal addig eszik amíg kaja van)szia
5/6 A kérdező kommentje:
Most lebegőt etetek,valószínű hogy átállok a süllyedőre.
2009. szept. 17. 16:45
6/6 anonim válasza:
Szerintem,jól teszed,az lesz itt a megoldás.Szia!(előző voltam)Lucky
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!