Van ilyen hal? Több lent
van ilyen hal hogy kis vitorláshal mert ma voltam a díszállat kereskedésben és láttam hogy ki van írva
de nem tom hogy most ez azért mert nem nőttek még fel vagy ilyen picik is maradnak
rendben kösz bár én nem vettem volna mert a halaimhoz nem illene (más a hőmérséklet igényük) de azért kíváncsi voltam rá köszi
megy a zöldkéz :))
pendulum sajnálom, hogy ezt kell mondanom de tévedsz :)
vitorláshalból két féle van. van a normál, amit valószínűleg kicsi korban árulnak eme kisállatkereskedésben kicsi vitorlásként...
illetve van egy olyan vitorlás is, aminek 'nagy vitorláshal' a neve. ez a nagyobb fajta. ritkán lehet szerezni, és jóval érzékenyebb, mint a 'sima' vitorláshal.
Ja, hogy a "nagy vitorláshal" egy másik faj.
Ennek ellenére kicsit félrevezető dolog kis vitorláshalnak kiírni a normált, mert azt hiszi az átlag akvarista, hogy ez akkora marad, mint amekkora most.
igen az egy másik faj :)
amúgy szerintem felháborító, hogy egyes üzletek mennyire félre vezetik az ügyfeleket...pofátlanság! és kutya se vizsgálja ezeket a félrevezető szövegeket...elképesztő....
A kis vitorláshal jobb helyeken Pterophyllum leopoldi. Egy icipicit kisebb, mint a közönséges vitorlás, de az igényei ugyanolyanok, nem lehet kisebb akváriumban tartani.
A legtöbb helyen a kis jelző csak annyit jelent, hogy fiatal halakat árulnak. A laikusok egy jelentős része meg szereti azt hinni, hogy ezek kicsik maradnak, mert ez a szívük vágya.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!