Tartott már valaki ilyen csigát? Mi a véleményetek róla?
Figyelt kérdés
Róluk lenne szó. Mit érdemes tudni róluk, már a fent leírtakon kívül? Garnélák mellé lennének.
Az igaz, hogy 1 ében csak 1x szaporodnak, és max 50 utód lesz? Mert ha ez igaz, akkor őket azért kordában lehetne tartani. :D
2013. márc. 18. 15:48
1/9 anonim válasza:
Nem volt olyanom, csak ilyen
2/9 anonim válasza:
Egyébként minden csigát kordában lehet tartani, ami nem postakürt, és nem maláj tornyoscsiga :)
3/9 A kérdező kommentje:
Köszi. És a tylo-nak elég 30l-es akvárium? Mert én úgy tudom, hogy neki azért nagyobb hely kell, mert a talajon mozog csak, az üvegre nem megy fel.
Amúgy ők is lassan szaporodnak?
2013. márc. 18. 16:33
4/9 A kérdező kommentje:
És te milyen, könnyen beszerezhető csigákat ajánlanál garnélák mellé?
2013. márc. 18. 16:35
5/9 anonim válasza:
Szerintem mindegy milyen csigát veszel. Az almacsigákat nem szeretem amióta egyszer ledarálták az egyik mohámat, de a többi csigával nincs gondom. A tylo 20 literesbe volt nekem és szült egy kis csigát, de csak pár hónapig voltak itt, az idő alatt több csiga nem is lett. Utána elajándékoztam őket.
6/9 A kérdező kommentje:
Értem. Akkor végeredményben te mit javasolsz, megpróbálkozzak a tylo-val 30l-ben, vagy inkább válasszak más fajt?
2013. márc. 18. 19:52
7/9 A kérdező kommentje:
Ó, és még valami. Ők váltivarúak?
2013. márc. 18. 19:53
8/9 Platypus válasza:
A Tylok aránytalanul nagyok 30 literbe. Az egyetlen kistestű Tylo faj meg fakó szürkéssárga testű, jellegtelen barna házzal. A pagoda sem éppen kicsi. A süncsiga látványos és elég pici faj, én ezt ajánlom.
9/9 A kérdező kommentje:
Süncsiga. Tényleg szép csiga, én is néztem már, a zebracsiga és a spiky mellett.
Esetleg a zebra-, spiky- és süncsiga közül lehetne 2 fajt is tartani garnélák mellett, vagy az már túl zsúfolt lenne?
Belőlük egyébként hány db az ideális? Ez a 3 faj nem szaporodik akváriumban, ugye?
2013. márc. 19. 13:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!