Jól megférnek együtt? Milyen lett?
több éve megy az aksi... imádjuk a férjemmel együtt :)
korábban kérdeztétek, igen egy cápamárna és egy gurámi van a képen. a gurámi jó idős, nem bántják egymást.
az aranyhalak miért nem szaporodtak eddig? ők a legidősebbek, több mint 3 éve vannak meg.
van benne még algaevő, gömb molly, albínó harcsa csak az elbújt, meg még pár másfajta hal.
aki hülyének nézne hogy a mai este már 3x kérdezek, azért mert eddig törölték mindet.... :(
Szép. Mondjuk picit természetellenes, a fa dekor (a háttérre gondolok) nem teljesen illik össze a nagy aponogetifoliákkal, de ettől függetlenül nekem tetszik. Az akvárium egy kicsit picinek tűnik, a cápaharcsának meg biztos, hogy kicsi, nem fog tudni megfelelően kifejlődeni.
Az aranyhal hidegvízi, normál esetben sem szabad 22-23 foknál melegebb víben tartani őket. A szaporodáshoz le kell vinni a víz hőmérsékletét 13-11 celsiusra. A meleg víz miatt nem szaporodnak.
200 literes.
értem a szaporodási problémát, köszönöm.
a háttér olyan fa hatású, kompletten vettük az aksit több mint 3 éve 150.000 ft.-ért, a háttér tényleg fa hatású de nem fából van :)
nincs benne fűtés, átveszi a szoba hőmérsékletét ami 23-24 fok.... amásik nevelő aksiban van a fűtő, de soha ezzel sem volt gond!!
van egy 30 literes nevelő aksink is, abban most black molly ivadákok vannak, abból is jön ebbe majd pár darab, előtte a gömb molly szült jó sokat, abból is pár jött ide a többit elajándékoztam.
Persze tudom, hogy nem fa, műgyanta háttér :)
Hát arra gondolok, hogy az ilyen fa meg sűrű növényzet valahogy természetellenes picit. De amúgy tetszik a háttér, jó bele a plusz vasfa is (ha az vasfa jobb oldalt), és az aljzat is odaillő. Szóval szerintem nem rossz, és egyébként is az a fontos, hogy neked/nektek tetszen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!