Csejani kérdése:
Kb 5 éve nem permetezett szőlőtőke megfelelő előkészítés után szárítás kifőzés áztatás után mehet az aksiba? Vagy mit csináljak még vele?
Figyelt kérdés
2013. márc. 17. 16:56
2/3 anonim válasza:
Mármint hogy mehet.
Semmit nem kell csinálni.
3/3 anonim válasza:
Főzés utàn ne akarj àztatni! àztatàs a főzés előt van!!!!! Közben szàrítàs főzés utàn szàrítàs majd 1hét àztatàs hogy megszivja magàt és ne lebegjen de hosszabb âztatás fözés előt van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!