Felpuffad és hátúszásban úszkál 3 szifo kifejlett nőstényem, kb. félhónapos terhesek, mi lehet ez?
Eddig minden a legnagyobb rendben ment. 80l-es az akvárium.
Van benne 6 nagy anya szifo, 1 hím, 4 saját tenyésztésű "kamasz" szifo, 1 jó nagy kb. 4 éves anci és 1 sziámi harcoshal.
eddig semmi gond nem volt, mindenki élte a kis életét, de ma reggelre ez a 3 elkezdte gyakorolni a hátúszást, külön tettem őket, de sztem már nem sokáig húzzák.
Ma még nem mertem őket megetetni, mert félek, de a többi úgy nézem, mintha semmi nem történt volna.
A 3 anyának akkora a hasa, minta már tegnap elleniük kellett volna, és végtermék elég vastag szálon lóg ki belőlük, a hasuk kb. fele meg ki is lóg a vízből
Az anyák egyáltalán nincsenek halálukon, sőtt,nagyon is mozgékonyak. Lemennek, visszafordulnak normál helyzetükbe, úszkálnak, feljebb jönnek, aztán mintha a hasuk visszahúznák őket hátúszásba. Nagyon fura!!!
SOS szeretném megmenteni a drágáimat!
Már szinte el is búcsúztam tőlük, de csodák csodájára estére már mind a 3 teljesen jól volt.
Reggel vissza is tettem őket és azóta sincs senkinek semmi baja eddig, pedig már lassan 1 hónap is eltelt, és már az új kis jövevények is szépen nődögélnek egy 20l- es akváriumban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!