Hogyan készíthetek, milyen anyagokból, olcsón, egyszerűen akváriumba térbeli hátteret?
Figyelt kérdés
Ha valakinek van tapasztalata kérem ossza meg, vagy ha tud valaki valamilyen jó linket, megköszönném.2009. szept. 15. 09:40
1/3 anonim válasza:
a www.akvarista.hu-n találsz erről a témáról fórumot, illetve van 1-2 cikk is, ami képekkel és részletes leírással végignézi a háttérkészítés technikáját! Sok sikert hozzá :-) pl ez: [link]
2/3 anonim válasza:
Hungarocellből lehet olcsón hátteret csinálni,és elég könnyi(kg-ra),de lehet kavicsokat is ragasztgatni,azzal az a baj hogy elég nehéz a súlya,de egy megoldás nekem nagyon tetszett,az ilyen üreges belsejü lemezekre kavicsok ragasztva,és lulal furva a lemezre,hogy ilyen bujkálóként funkcionálhasson.a neten ha beírod,hogy akváriumi készítése házilag,egy csomót hoz ki.Amugy ezt kis akváriumnál nem érdemes megvalósítani.Én is szeretnék,de sajna 54 liter elég kicsi ilyen célra IS.Üdv Lucky
3/3 anonim válasza:
A szomszédunk perlites habarcsból készített hátteret egy vékony lemezre.Most olyan az egész mintha egy sziklafal lenne benne az akvárimban.Nagyon szépen mutat és élethű.Az egészet beépítette egy szép szekrénybe amit ő csinált.Megjegyzem megvettem tőle a szekrénnyel eggyütt az akváriumot,ami 220 literes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!